• Net als vorige week zaterdag tegen Stadskanaal ’74 was KIOS’ 45  niet opgewassen tegen Club Brothers uit Groningen. De wedstrijd werd gespeeld in de blaashal in Hoogkerk en stond o.l.v. scheidsrechter Salomons, die deze wedstrijd verder in goede banen leidde.
  Met Peter Nijman in de basis voor de nog steeds geblesseerde Tim Vlug kwam de jonge formatie van KIOS ’45 deze middag tegen de ervaring van CB er niet aan te pas.
  Vanaf minuut 1 nam CB het heft in handen en maakte al gauw duidelijk dat er deze middag voor de ploeg van Remco en Gerrit weinig te halen viel. Via 4-0 en 9-1 stond er na 30 minuten spelen al een 13-5 tussenstand op het scorebord. Doelpunten kwamen in de 1e helft uit handen van Remco (2x), Kirsten, Ilse en Peter (allen 1x).
  De 2e helft hetzelfde spelbeeld met een zuiver schietend herenkwartet aan de kant van CB.
  KIOS ’45 toonde genoeg inzet, maar was niet bij machte dit in doelpunten om te zetten.
  De ploeg uit Groningen bleef regelmatig scoren en na 60 minuten korfbal floot de scheidsrechter, met een eindstand van 25-10, voor het einde van de wedstrijd.
  Opnieuw een pijnlijke nederlaag voor de ploeg uit Sibculo.
  Doelpunten werden in de 2e helft gescoord door Kirsten (2x), Remco, Steven en peter (allen 1x)
  Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Vitesse uit Beilen. Ook deze ploeg wist niet van Stadskanaal ’74 en Club Brothers te winnen en staat dus ook nog op 0 punten. Een belangrijk duel voor KIOS ’45 dat bij winst voorzichtig iets omhoog kan kijken.
  Aanvang wedstrijd: 17:50 uur.