• Draagt u/jij ook korfbalvereniging KIOS’45 een warm hart toe?  Word dan lid van de club van 45! Een aantal betrokkenen bij KIOS’45 heeft het initiatief genomen om – net als bij veel andere verenigingen - een “club van” op te richten. In verband met het oprichtingsjaar is gekozen voor 45, dus:  DE CLUB VAN 45.

  Wat is de club van 45? De club van 45 zoekt deelnemers die ieder jaarlijks € 45 beschikbaar willen stellen. De bedoeling is dat het ledenaantal groeit naar (minimaal) 45 en dat er dan jaarlijks een bedrag van ruim € 2.000 beschikbaar is. Overigens is het ook mogelijk voor € 25 per jaar de club van 45 te ondersteunen.

  De inleg wordt geheel afgeschermd van de gewone administratie van KIOS’45 en op een aparte bankrekening gestort, welke beheerd wordt door een daartoe aangewezen lid van KIOS’45. Deze mag alleen na toestemming van het bestuur van de club van 45 bedragen afschrijven van deze rekening.

  In het oprichtingsjaar (2012) werd een eenvoudig scorebord voor het jeugdveld aangeschaft en werd een bedrag beschikbaar gesteld voor "aankleding sporthal".
  In de jaren daarna (tot en met 2022) gevolgd door o.a.:
  -  Diverse bijdragen voor de jeugd van KIOS’45
  -  Grote bijdrage voor een elektronisch scorebord
  -  Borden bij de ingang naar KIOS’45 aan de Gemeenteweg
  -  Een flink bedrag voor verbetering van de douchevoorzieningen
  -  Een parasol, een windscherm en nieuwe stoelen op het terras/onder de overkapping
  -  Een airfryer voor de kantine
  -  Een beveiligingscamera
  -  Bijdrage voor opknapbeurt tuinhuisje

  Aanmelden voor De club van 45 kan door het aanmeldformulier in te vullen.

 • Team indeling

  Geen informatie