• De Kangoeroeklup is weer begonnen!

  Met vriendjes en vriendinnetjes (van 3 – 6/7 jaar) leuke spelletjes doen? Kom dan naar de Kangoeroeklup van Korfbalvereniging KIOS’45!

  Je mag 3x helemaal gratis meedoen, als je dan lid wordt krijg je een korfbal- t-shirtje en een verrassingstasje.

  Op de volgende zaterdagmorgens kunnen kinderen van 3-6/7 jaar weer meedoen bij de Kangoeroeklup:

  Datum

  Begintijd

  25 november

  09:30

  9 december

  09:45

  13 januari

  12:35

  27 januari

  09:35

  10 februari

  09:35

  24 februari

  09:30

  9 maart

  09:35

  23 maart

  09:30

  In Sporthal Möllincksslag Bergentheim

 • Aanmelden

  Als het kind een aantal keren mee heeft gedaan zullen we vragen of het daadwerkelijk lid mag worden van KIOS'45.

  Na het invullen van het aanmeldingsformulier (ondertekend door de ouders) wordt het kind aangemeld en krijgt het (mits niet ouder dan 6 jaar) een speciaal Kangoeroe t-shirt van het KNKV (de korfbalbond).

  Van KIOS'45 is er een tasje "met inhoud". De maandelijkse contributie is te vinden op: www.kios.45.nl onder lid worden - informatie lid worden.

 • KangoeroeKlup

  Als jij bij de KangoeroeKlup van korfbalvereniging KIOS '45 komt, kun je lekker veel spelletjes doen met ballen, pionnen, hoepels, en nog veel meer. De KangoeroeKlup is voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar.

  De KangoeroeKlup komt op zaterdagmorgen bij elkaar op het korfbalveld op Sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo óf in Sporthal Möllincksslag in Bergentheim (en misschien een enkele keer op nog een andere locatie).

  Kom tussen 1 november en 1 april naar de sporthal (wisselende aanvangstijden) en tussen 1 april en medio juni én tussen 1 september en 1 november naar de Dubbeltreffer (aanvangstijd om: 10:00 uur). En neem vooral een VRIENDJE of VRIENDINNETJE mee. SAMEN LEKKER SPORTEN! En jouw ouders komen natuurlijk mee en kunnen dan de informatie krijgen die nodig is.

  OUDERS: INFORMEER S.V.P. (ALS U NOG NIET IN DE "OUDERS-APP" STAAT) ALTIJD EVEN BIJ DE CONTACTPERSOON OF HET NU NET OP DIE ZATERDAG WEL DOORGAAT!

  KIOS'45 wil graag zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met korfbal. Dat doen we door op scholen korfbalclinics te verzorgen tijdens de gymles én door de Kangoeroeklup! Kinderen kunnen al op jonge leeftijd (3-6) jaar lid worden van de Kangoeroeklup. De naam “KangoeroeKlup” is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden! 

  Afhankelijk van hun ontwikkeling stromen de kinderen (op de leeftijd van zes á zeven jaar) door naar een team dat wedstrijden speelt, normaal gesproken zal dat F1, eventueel F2 zijn.

  Leidsters/leiders
  Op dit moment zijn dat: Jarno Maathuis, Sarah Schonewille, Jorna Wind, Daan Klos, Marik de Lange, Maudi Schepers, Jasmijn Nieuwlaar, Merel Nieuwlaar, Henk Maathuis

  Contactpersoon
  Vacant, kangoeroeklup@kios45.nl.