• Zaterdag speelde KIOS’ 45 1 de uitgestelde wedstrijd tegen DOS-WK 3 uit Enschede. Dit keer niet in de Diekmanhal in Enschede maar in sporthal De Brug te Glanerbrug.
    Voorafgaand aan deze wedstrijd speelde het 3e team van KIOS’ 45 tegen DOS-WK 4 en wist deze in een mooie overwinning van 15-17 om te zetten.
    Daan en Ruud Withaar waren wegens vakantie afwezig en hun plekken werden ingenomen door Tim Vlug en Sander Leemhuis. Beide heren begonnen samen met Kirsten en Marith in de verdediging. In de aanval startten Noëll, Esther, Steven en Remco. Dit vak begon sterk en de eerste 2 aanvallen leverden direct al een 0-2 voorsprong op. Ook het andere vak bleef mee scoren en na zo’n 15 minuten spelen stond er al een mooie 1-6 tussenstand op het scorebord. Doelpunten kwamen uit handen van Steven (2x), Noëll, Esther, Kirsten en Sander (allen 1x). Hierna een fase waarin DOS-WK een licht overwicht kreeg. M.n. het 1e aanvalsvak had moeite met de dames van DOS-WK. Slim en geniepig wisten ze de verdediging van KIOS’ 45 telkens te verrassen. Via tussenstanden van 3-6, 4-7 en 5-8 kon er met een stand van 6-9 worden gerust. Gescoord werd er door Esther (2x) en Noëll. Een 1e helft die verder in het teken stond van de reparatie van de bril van Remco (in een fysiek duel geknapt) en een wat wisselvallig fluitende scheidsrechter.
    De 2e helft werd door KIOS’ 45 goed opgepakt. Middels 2 doelpunten van Kirsten en Steven werd het verschil op 5 gebracht (6-11). De gehele 2e helft kwam de ploeg van Remco en Gerrit niet meer in de problemen. Verdedigend stond het goed en aanvallend werd er regelmatig gescoord. Opvallend in deze fase waren wel de 2 gele kaarten die aan de coaches van KIOS’ 45 werden uitgedeeld. Doelpunten kwamen verder uit handen van Tim (3x) Esther (2x), Steven (2x), Kirsten, Noëll en Remco (allen 1x). Een verdiende 13-19 overwinning van de groenhemden, die hiermee een mooie 3e plek op de ranglijst innemen.

    Volgende week wordt er niet gespeeld en op 11 maart wacht opnieuw DOS-WK 3. Dan in de eigen sporthal te Bergentheim. Aanvang wedstrijd: 16.50 uur.