• Zaterdag speelde het standaardteam van KIOS ’45 haar laatste thuiswedstrijd. Tegenstander was Noveas uit Steenwijk. Na de prima wedstrijd in Schoonoord vorige week, waarin Tim Vlug na lang afwezig te zijn geweest weer zijn rentree maakte, was de vraag of de ploeg van Remco en Gerrit deze lijn kon doortrekken. KIOS ’45 begon ook nu goed en scherp aan de wedstrijd. Na de 0-1 scoorde Kirsten al vlot de 1-1 en tot 3-3 vielen de doelpunten snel om en om en beloofde het een doelpuntrijk duel te worden.
    Helaas liep het anders. Noveas liep vlot uit naar 3-6, Marith scoorde de belangrijke 4e treffer, maar hierna liep de ploeg uit Steenwijk toch langzaam bij de Sibculoërs weg. Wat betreft het creëren van kansen deed KIOS ’45 niet onder voor Noveas, maar in de afwerking was Noveas net wat scherper. En zo stond er na 30 minuten korfbal een wat teleurstellende stand van 4-12 op het scorebord.
    Ook na rust was het Noveas dat het eerst de korf vond. Via twee afstandsschoten was het al gauw 4-14 en ook hierna was KIOS ’45 niet bij machte de wedstrijd te kantelen. Beide teams wisten nog wel vijf keer de korf te vinden en hiermee de eindstand van 9-19 op het scorebord te brengen. Een verdiende overwinning voor de ploeg uit Steenwijk, dat effectiever met de kansen om ging.

    Noëll Schepers speelde haar laatste wedstrijd in de hoofdmacht van KIOS ’45 en kreeg 10 minuten voor het einde van de wedstrijd een publiekswissel en werd door beide trainers bedankt voor haar inzet in de afgelopen jaren.