• Afgelopen zaterdag speelde het standaardteam van KIOS ’45 tegen DOS-WK 3 uit Enschede. De vorige ontmoeting, twee weken geleden, eindigde in een mooie overwinning van 13-19 voor het team uit Sibculo. Ook dit keer wisten de groenhemden aan het langste eind te trekken. In een wat matte partij boekte het team van Remco en Gerrit een regelmatige overwinning van 14-10.
    Dos-WK kon nog mee tot 2-2, maar hierna nam KIOS ’45 het initiatief en werd er een voorsprong van 6-3 opgebouwd. Dit was tevens de ruststand. Scores kwamen uit handen van Noëll, Maaike, Esther, Ruud, Remco en Steven (allen 1x).
    Na rust wist de jonge ploeg van KIOS ’45 de korf wat beter te vinden, maar dit gold ook voor het team uit Enschede. Om en om scorend kwam er uiteindelijk een eindstand van 14-10 op het scorebord te staan. Voor KIOS ’45 scoorden in de 2e helft Noëll (3x), Ilse (2x), Esther (1x), Maaike (1x) en Daan (1x).
    Nogmaals geen hoogstaande wedstrijd, maar wel 2 punten waar het uiteindelijk toch om gaat. KIOS ’45 blijft hierdoor op de 3e plaats staan met 3 punten voorsprong op Achilles 3 uit Almelo. En laat dit nou net de tegenstander van volgende week zijn. Bij winst van KIOS ’45 kan dan de 3e plek op de ranglijst veilig worden gesteld. Er ligt dus weer een mooie uitdaging. De wedstrijd zal worden gespeeld in sporthal Sluiskade in Almelo. Aanvang wedstrijd: 13.30 uur.