• Zaterdag speelde KIOS ’45 1 tegen koploper Club Brothers 1 uit Groningen. Met de gedachte dat het wel eens een lastige middag zou kunnen worden, begon de ploeg uit Sibculo scherp aan de wedstrijd. Waar vorige week al na 20 minuten tegen een achterstand van 14-0 werd aangekeken, stond het nu na 15 minuten spelen 6-6. KIOS ’45 bood goed partij en deed niet onder voor de ploeg uit Groningen. De daaropvolgende fase was duidelijk voor Club Brothers. Verdedigend werd meer druk gegeven en ook aanvallend werd een tandje bij gezet.
  Via tussenstanden van 6-14 en 7-17 gingen beide teams met een ruststand van 9-16 naar de kleedkamers.
  In de rust werden de puntjes nog eens even goed op de i gezet en begonnen de groenhemden vol goede moed aan de 2e helft. Het liep echter anders dan waarop gehoopt werd. Qua spel en kansen lagen beide teams niet ver uit elkaar, maar in de afronding was CB duidelijk effectiever. Tegenover 9 doelpunten van CB wist KIOS ’45 helemaal niet meer te scoren. Met nog 5 minuten op de klok stond er dan ook al een stand van 9-25 op het scorebord. In de slotfase wist Kirsten Bergevoet nog wel 2x te scoren, maar het slotakkoord was voor CB, dat hiermee de eindstand op 11-26 bepaalde.
  Een sportieve wedstrijd, waarin de groenhemden tot het eind bleven gaan, maar gewoonweg tekort kwamen tegen de meer ervaren ploeg uit Groningen.
  De overige doelpunten kwamen uit handen van Daan (3x), Ilse, Maaike, Marith Jeffrey, Remco en Steven (allen 1x).
  Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse uit Beilen. Deze ploeg won zaterdag verrassend van Stadskanaal ’74, zodat CB nu met een voordsprong van 4 punten op Stadskanaal ’74 de ranglijst aanvoert.
  De wedstrijd in Beilen wordt gespeeld om 18:45 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Bron.