• Zaterdag stond voor KIOS ’45 1 de 1e wedstrijd van het zaalseizoen op het programma. Tegenstander was Stadskanaal ’74 1. Voor KIOS ’45 een onbekende tegenstander. Wel was bekend dat deze ploeg op het veld in de 4e klasse de ranglijst aanvoert en dat het over enkele goede schutters beschikt, waaronder de gebroeders van Haastrecht, die een achtergrond bij NIC uit Groningen hebben.
  Om 17:25 uur floot scheidsrechter Huisman in voor de wedstrijd en ging het publiek er eens goed voor zitten. Al gauw werd duidelijk dat het geen gemakkelijke middag voor de ploeg van Remco en Gerrit zou worden. Een gemakkelijk combinerend Stadskanaal ’74 had weinig tijd en ruimte nodig om een comfortabele voorsprong op te bouwen. Na 15 minuten korfbal stond er al een 4-10 voorsprong op het scorebord. Hierna kreeg KIOS ’45 wat meer grip op de wedstrijd, maar moest toch met een verschil van 6 doelpunten de kleedkamers opzoeken (9-15).
  Na rust ging de ploeg uit Stadskanaal door met wat ze voor rust ook al deden nl. scoren. M.n. de heren waren voor de ploeg uit Sibculo ongrijpbaar. KIOS ’45 moest alle zeilen bijzetten, maar kon niet voorkomen dat halverwege de 2e helft er een tussenstand van 11-26 op het scorebord stond. Beide teams wisten hierna nog een aantal keren de korf te vinden en bij een stand van 13-31 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.
  Stadskanaal was duidelijk een aantal maatjes te groot voor de ploeg uit Sibculo. Wanneer de ploeg uit Stadskanaal deze vorm kan behouden dan mag het gezien worden als titelkandidaat in de deze 3e klasse.
  Doelpunten voor KIOS ’45 kwamen uit handen van: Maaike leemhuis (4x), Marith Prenger (4x), Noëll Schepers (2x), Remco Evers, Steven Supèr en Erik Waterink (allen 1x).
  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Club Brothers 1 op het programma.
  Aanvang wedstrijd: 15:40 uur.