• Kios ’45 1 speelde zaterdag haar 3e wedstrijd van dit zaalseizoen. Te gast was Vitesse uit Beilen. Een onbekende tegenstander die tot zaterdag ook nog op 0 punten stond. Ook de ploeg uit Beilen, wist net als KIOS ’45, niet te winnen van Club Brothers en Stadskanaal ’74.
    Het werd al gauw duidelijk dat ook Vitesse een ploeg is met een flink scorend vermogen. Halverwege de 1e helft stond het al 1-8 en met rust stond er al een stand van 6-18 op het scorebord. Aanvallend creëerde de ploeg uit Sibculo voldoende kansen, maar qua afwerking liet het te wensen over. Vitesse daarentegen had veel minder tijd en ruimte nodig om tot scoren te komen.
    Ook in de 2e helft toonde de ploeg uit Beilen nogmaals haar klasse. Makkelijk combinerend werd de voorsprong gestaag uitgebreid. Kios ’45 bleef zich kranig verweren, maar was niet bij machte Vitesse het echt moeilijk te maken. Na 60 minuten korfbal floot scheidsrechter Donker voor het eindsignaal en moest de ploeg uit Sibculo opnieuw genoegen nemen met een fikse nederlaag (11-32).
    Doelpunten kwamen deze keer uit handen van Ilse Gerrits (5x), Remco Evers (3x), Kirsten Bergevoet, Maaike Leemhuis en Steven Supèr (allen 1x).

    Zaterdag a.s. staat er geen wedstrijd gepland en 9 december komt SDO (S) op bezoek.
    Aanvang wedstrijd: 17:00 uur.