• Ondanks de verschrikkelijke nederlaag tegen Stadskanaal ’74 bleef de ploeg van Remco en Gerrit vechten tot het eind. Een compliment voor de jonge ploeg, die het dit seizoen erg zwaar heeft in de 3e klasse C. Zelfs enkele supporters van Stadskanaal konden de inzet van KIOS ’45 waarderen.
  Thuis werd al met 13-31 verloren en ook nu kwam de ploeg uit Sibculo er niet aan te pas. Een oppermachtig Stadskanaal ’74 liet er ook dit keer geen gras over groeien. Makkelijk combinerend en zeer effectief in de afronding werd er een voorsprong van 14-0 opgebouwd.
  Jeffrey wist kort hierna het 1e doelpunt voor KIOS ’45 te scoren. De ploeg uit Sibculo bleef vechten voor wat het waard was, maar moest toch met een verschil van 15 doelpunten (19-4) de kleedkamer opzoeken.
  In de rust kwam al gauw het besef dat, ondanks de goede inzet, ook dit keer Stadskanaal ‘74 twee, misschien wel drie maatjes te
  groot was. Positief blijven en met volle inzet blijven spelen waren de woorden die Remco en Gerrit meegaven voor de 2e helft.
  Maar ook na rust liet de ploeg uit Stadskanaal zien dat het niet voor niets op de 2e plek staat en nog volop meedoet voor het kampioenschap. Uit daadwerkelijk alle hoeken werd door de blauwhemden raak geschoten en KIOS ’45 kon hier niets tot weinig tegenover stellen.
  Na 60 minuten korfbal stond er dan ook een stand van 38-8 op het scorebord.
  Woorden als berusting en acceptatie passen goed in dit plaatje.
  Volgende week komt Club Brothers op bezoek in Bergentheim. De ploeg uit Groningen is nog steeds ongeslagen en zal er dan ook alles aan doen om de koppositie in deze klasse te behouden.
  Aanvang wedstrijd: 15:15 uur.