• Zaterdag speelde het standaardteam van KIOS ’45 in sporthal “ De Beek” tegen Juventa 5. De eerste ontmoeting eindigde in een 16-18 overwinning voor de ploeg uit Hardenberg. Een mooie ruststand van 10-3 werd in de 2e helft weggeven en leverde uiteindelijk 2 punten op voor Juventa.
    Zaterdag was het een totaal andere wedstrijd. Beide teams kwamen in de 1e helft, ondanks genoeg kansen aan beide kanten, moeilijk tot scoren. Het spel van KIOS ’45 was te gehaast, rommelig en er werd met te weinig overleg gespeeld. Gelukkig was Juventa ook niet scherp in de afronding, zodat er toch nog met een 5-5 stand gerust kon worden.
    Doelpunten kwamen uit handen van Ilse (3x), Kirsten (1x) en Ruud (1x).
    Na rust stond er een totaal ander KIOS ’45 in het veld. Er werd goed gecombineerd en gezocht naar de juiste kansen. Gaandeweg de 2e helft liep de ploeg van Remco en Gerrit geleidelijk weg bij Juventa 5. Via tussenstanden van 5-7, 6-12 en 7-13 werd uiteindelijk de eindstand bepaald op 8-15. De doelpunten kwamen in de 2e helft uit handen van Ilse (2x), Marith (1x), Noëll (1x), Kirsten (1x) Daan (3x), Ruud (1x) en Remco (1x).
    Vorige week een goede 1e helft en een mindere 2e, zaterdag een mindere 1e helft en een beter 2e gedeelte. Kortom het kan en moet nog constanter.

    De komende 2 wedstrijden wordt er gespeeld tegen DOS-WK 3 uit Enschede. Een ploeg die goede wedstrijden afwisselt met mindere. De 1e confrontatie is a.s. zaterdag om 15.30 uur in Glanerbrug!. Voorafgaand aan deze wedstijd speelt het 3e van Kios ’45 tegen DOS-WK 4.