• Na twee oefenwedstrijden, 7-7 gelijk tegen Ons Clubje 1 en 8-7 winst op Blauw Zwart 2, werd zaterdag afgereisd naar Borculo voor het treffen met Olympia ’22. Dit team speelde voor de zaalcompetitie nog in de 3e klasse, maar is puntloos naar de 4e klasse gedegradeerd.
  Toch een niet te onderschatten tegenstander, gezien de resultaten van deze ploeg in de zaal.
  De ploeg uit Sibculo begon niet sterk aan het duel en stond binnen een minuut of 10 al met 2-0 achter. Niet even later wist Steven middels een afstandsschot de 2-1 op het scorebord te zetten en op dat moment had de ploeg uit Sibculo door kunnen en drukken. Olympia ’22 gaf de aanvallers van KIOS ’45 genoeg ruimte, maar hier werd niet zorgvuldig mee omgegaan. En als je zelf niet scoort dan……doet de tegenstander dit wel. Vier scores op rij door Olympia ’22 bracht het verschil op 5 punten (6-1). Beide teams wisten voor rust nog 1x te scoren, zodat er met een tussenstand van 7-2 werd gerust.
  In de rust werd duidelijk aangegeven wat er niet goed ging en dat het m.n. in de passing en afwerking een stuk beter moest. Olympia  ’22 bleef echter ook in de 2e helft de bovenliggende partij en kon het duel gemakkelijk uitspelen. Via tussenstanden van 9-2, 12-3 en 15-4 werd het uiteindelijk 16-6. Een terechte nederlaag, die het team van Remco en Gerrit volledig aan zichzelf te wijten had. Op beslissende momenten gaf de ploeg niet thuis en liep het veelal achter de feiten aan.
  De overige doelpunten kwamen uit handen van Ilse, Esther, Jeffrey (allen 1) en Kirsten (2x).
  Zaterdag wordt er niet gekorfbald en op zaterdag 20 april komt Leonidas/SIOS naar Sibculo toe. De ploeg uit Noordwolde/Wolvega wist haar 1e duel wel in winst om te zetten. Thuis werd met 12-10 gewonnen van SDO (S).
  Aanvang wedstrijd: 16:30 uur.