• Zaterdag speelde het standaardteam van KIOS ’45 de uitwedstrijd tegen Achilles 3 uit Almelo. Thuis werd nog vrij eenvoudig van deze tegenstander gewonnen en ook nu mocht deze wedstrijd niet al teveel problemen opleveren. 
  Na een wat stroef begin waarin beide teams elkaar in evenwicht hielden, na 15 minuten stond het 6-6, kwam KIOS ‘45 in het tweede gedeelte van de 1e helft beter in de wedstrijd.
  Verdedigend kreeg het meer greep op m.n. de heren van Achilles en ook aanvallend vielen de doelpunten wat gemakkelijker. Hetgeen resulteerde in een voorsprong van 8-12 bij rust.
  De doelpunten in de 1e helft kwamen uit handen van Kirsten (3x), Remco (3x), Daan (2x), Ilse, Marith, Ruud en Steven (elk 1x).
  Ook na rust waren beide teams aan elkaar gewaagd. Om en om scorend stond er na 18 minuten spelen een stand van 13-17 op het scorebord. De groenhemden scoorden nog wel de 13-18, maar hierna was het over voor de ploeg uit Sibculo. Aanvallend wilden de doelpunten niet meer vallen en Achilles kroop steeds dichterbij (17-18). Steven gaf de ploeg van Remco en Gerrit middels een schot van afstand nog even wat lucht, maar hierna was het over en uit voor KIOS ‘45. Achilles rook bloed en denderde na de 19-19 over KIOS ‘45 heen en bepaalde de eindstand uiteindelijk op 23-19.
  De teleurstelling bij spelers en trainers na de wedstrijd viel te begrijpen, maar deze nederlaag had de ploeg totaal aan zichzelf te wijten. Een gebrek aan rust, concentratie en scherpte in de slotfase mogen als oorzaken worden gezien. Wel weer een mooi leermoment voor de komende wedstrijden! De doelpunten in de 2e helft kwamen uit handen van Maaike (3x), Marith, Kirsten, Steven en Daan (allen 1x).

  Volgende week wordt er afgereisd naar Delden waar de confrontatie met Zwart Wit 3 op het programma staat. Aanvang wedstrijd: 14.15 uur.