• In December kregen we een telefoontje van de Buiten Schoolse Opvang (BSO) of we niet een keertje voor deze kinderen een korfballes wilden organiseren. Natuurlijk hebben we daaraan gehoor gegeven en dat is inmiddels ook alweer achter de rug.

  Op drie middagen werd dit afgewerkt met in totaal ongeveer 40 kinderen, iedereen had er veel zin in en dat kon je duidelijk zien, want zowel de kinderen als de leiding hadden ontzettend veel plezier.

  Na afloop van iedere les kregen de kinderen ranja en een paasei mee, en voor de leiding was er koffie of thee en ook een paasei.

  Voor deze middagen moest KIOS' 45 leidsters regelen en dat is gelukt, met dank aan Sanne Hendriks, Demi Hakkers, Sarah Schonewille, Jasmijn Nieuwlaar en Merel Nieuwlaar. Dus dames heel hartelijk dank voor jullie hulp.

                                                                                Henk Maathuis.

   

  Om ook zoveel kinderen kennis te laten maken met korfbal zal er op zaterdag 20 mei een instuif worden gehouden voor de groepen 1,2,3,4, van de scholen uit Sibculo en Kloosterhaar, en ook voor de F1. De aanvang hiervan is om 11.30 uur, na de wedstrijd van de F1, en die onder leiding staat van Samantha Jonkman. Verdere mededelingen volgen zsm.