• Zaterdag speelde het standaardteam van KIOS ’45 de returnwedstrijd tegen Vitesse uit Beilen. Een middenmoter waar thuis nog met 11-32 van werd verloren.. Ook nu werd een moeilijk duel verwacht en de vraag voor de wedstrijd was of de ploeg uit Sibculo deze keer wel de heren van Vitesse zouden kunnen afstoppen.
    Tot 2-2 kon nog enigszins gesproken worden van een wedstrijd, maar hierna nam Vitesse het heft stevig in handen en stond het na een kwartier spelen al met 7-2 voor. De ploeg bleef regelmatig scoren en gaf de ploeg uit Sibculo geen enkele kans de wedstrijd naar zich toe te trekken. Via 12-2 werd met een stand van 15-3 de kleedkamers opgezocht.
    In de rust werd duidelijk aangegeven dat deze achterstand m.n. te wijten was aan persoonlijke fouten en een gebrek aan scherpte in het afmaken van de kansen.
    Hier werd door de ploeg goed gehoor aan gegeven en werd er duidelijk uit een ander vaatje getapt. KIOS ’45 deed nauwelijks iets onder voor de ploeg uit Beilen. De achterstand was echter al te groot voor een goed resultaat. Uiteindelijk werd het een verdiende 23-10 nederlaag. De doelpunten in deze wedstrijd kwamen uit handen van Marith Prenger(2x), Esther Bergevoet(2x), Kirsten Bergevoet (2x), Maaike Leemhuis, Remco Evers, Jeffrey Maathuis en Daan Withaar (allen 1x).
    De ploeg van Remco Bergevoet en Gerrit Prenger is nu 3 weken vrij. Op zaterdag 2 maart wordt de competitie hervat met opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is dan SDO (Schoonoord). Aanvang wedstrijd: 15:15 uur